Osteklokkens hjemmelavede smøroste er særdeles velegnet til både kiks og brød.

Oste Bakke - til 2 personer:

Er du i tvivl om hvilke af vores hjemmelavede oste du skal vælge, giver denne bakke en god idé om hvilke hjemmelavede smøroste, som Osteklokken bl.a. kan tilbyde.Indholdet varierer mellem de 25 hjemmelavede oste

Osteklokkens hjemmelavede flødeoste, fremstillet af pasteuriseret komælk og fløde. For at opnå den ensartede og flotte hvirvl som nogle af de hjemmelavede oste har, anvendes en helt speciel teknik, som kun kan bruges, når osten håndrulles. Ostene har en flot rund facon og overfladen er dekoreret med forskellige frugter, grønne krydderurter m.m. ligesom der også er tilsat forskellige oste, krydderurter og frugter til ostemassen. Ostene har en frisk smag og konsistensen er blød og smørbar.

Osteklokkens prisvindende hvidløgsost

Den klassiske, berømte hvidløgsost er kendt for sin gode kvalitet. Den hjemmelavedeflødeost produceres med gode råvarer og rigtige hvidløgsfed. En vindunderlig  smagsoplevelse på brød, kiks eller til snacks.

Osteklokkens Egne Danbo Oste

Osteklokken tilbyder fire faste, lækre skæreoste, både en fuldfed (45+) og en mager ( 30+), samt en mild (45+) og en lagret (45+). Alle Osteklokkens egne danbo oste fås også med kommen.

Osteklokkens danbo-oste produceres på lokale mejerier.

Mellemlagret 45+ (27 % fedt)

Mellemlagret 30+ (15 % fedt)

Hjemmelavede       Økologiske      Fedtfattige       Specialiteter

Hjemmelavede oste

Osteklokken laver ofte en sjov ost, der passer til forskellige højtider eller specielle begivenheder, f.eks. Halloweenkugler, chokoladeskaller til påske og julekugler i december måned. 

Torvegade 38  -  6700 Esbjerg  -  Tlf.: 75 12 20 57  -  email: kontakt@osteklokkenesbjerg.dk  - se kontrolrapport

Mild 45+ (27 % fedt)

Lagret 45+ (27 % fedt)

Forside       Om os       Oste       Anretninger       Kurve        Tilbehør        Opskrifter